100131

hellu! idag kommer tyvärr inte bilder eller inlägg om berlin. så fort jag har fixat det med bilderna kommer allt!

vad har hänt idag? åt rätt god frukost, och sen tog jag och duschade och fixade mej lite. sen körde jag familjen till en ny restaurang på vallås, Olivers. SKITGOD MAT! typ som harrys, fast lite bättre enligt min åsikt ;) enda minus är att det ligger utanför stan, men det funkar la det med.

efter vi hade träffat ola,anna och noah där åkte jag, madde och bror och spelade badminton. en timme där går väääldigt snabbt. sen körde vi hem, och jag har legat i soffan sedan dess. inväntar " i en annan del av köping " på tv4 20.30 :)

have a nice evening!

puss ange

100130; äntligen (?) hemma.

kom hem för en dryg timme sen. har haft fyra underbara dagar tillsammans med tyska- gruppen. :)
resan ner gick smärtfritt, men självklart. resan hem gick ju inte riktigt så bra. 11 timmar buss/färja ner, och 14 timmar buss/färja hem! GUUD! men mer om resan imorgon, behöver sova. även om jag är riktigt pigg, och troligtvis inte kommer somna på ett antal timmar, kan jag ju iallafall försöka :)

ha en bra kväll!

puss ange

100126; BERLIN, DUDE !

imorgon bär det av. är lite spänd ;)  har börjat packa oså, och har bara det sista kvar, förutom hälften som man packar imorgonbitti! :D

kommer ju inte kunna blogga under tiden, men får berätta allt när jag kommer hem! :)

ha det bra här i sverigeland! ;)

puss ange

100125; 2 days left!

jaa, nu äre bara 2 dagar kvar :D BERLIN, HERE WE COME! inhandlade sånt jag kan behöva, typ käk och fika på ica maxi flygis. (y)

idag vare träning. och en bra sån! :) styrka och kondis innebar skivstång m.m. duschade där, åkte sen hem och käkade.
hann även med min halv åtta meny, men den kan jag inte lägga upp nu. ifall någon snokar runt, hehe ;P
 men nu blire sängen för min del! måste börja sova lite tidigare, är alltid så jävlans trött på morgonen...

förresten, hörde queens låt dont stop me now på träningen, och har lyssnat på den typ 100 000 ggr sen jag kom hem. visst ären bra ..?! :D

ha en god kväll! :)

puss ange

100125; skulan

sitter nu i skolan.. väntar på att amanda ska sluta sin spanska, och sen drar vi till stan. :)

hade bara två lektioner idag, och slutade 11 (y) efter stan får vi åka till maxi, och hämta ut lön. sen blire hem, plugg och träning (y)

have a nice day! :)

puss ange

100124; en kim-ange dag

heeej! :) dagen började redan 9. rtidigt för att vara angelica frisk , haha ;) och  idag har varit en bra kim-ange dag. kim kom hit typ 12, och vi åt god söndagsmiddag (y) sen åkte vi och spelade badminton i söndrumshallen. riktigt roligt hade vi ;D jag körde, körde även till stan innan på förmiddagen. det börjar gå riktigt bra, har bar ett problem. bil- jävlen vill itne starta... eller så är det jag som inte riktigt vet hur man startar.. ? ;) haha. men vi kom hem iallafall :D vi gjorde chokladpudding, och kollade lite tv. sedan var det dags för tacos, tv igen och sedan tog hon bussen hem vid 9.

nu blire plugg för min delm, har prov på 40 sidor geografi imorgon.. WISH ME LUCK!

ha en bra kväll! :)

puss ange

100123

goder afton ! :) hoppas allt är bra med er! själv mår jag toppen!

kom nyss hem, har flängt runt hela halmstad idag känns det som. först in till stan, för att köpa lite kläder och säga hej till kimsan m.m. sen hem till farmor och farfar på fika, fast hela grejjenn var att vi skulle hämta lillebror. sedan var det minnsan dags för mej att övningsköra, lite mer centralt. har ju hittills bara kört ute på bonneland, men det gick ganska bra ändå faktiskt! (y)  och att jag var en millimeter från att köra rakt in i en STOOR snöhög på maxis parkering behöver man ju inte lägga allt för mycket vikt på :)

som sagt så har jag nyss kommit hem, och är faktiskt ganska trött.

hoppas ni får en bra kväll! för mej blire chips med dipp och film ! :)

puss ange






100122; jag-budskap

heej! egentligen är ju klockan efter 12, och det räknas som den 23, men jag räknar fortfarnade idag som den 22 ;P
filmen var suuperbra och vi hade roligt både åt fil¨men och besökarna :D

ha nu gjort min läxa och gett mitt jag-budskap till kim. det var en läxa inom personlig utveckling, och har nu gjort den klar :) kim ska ju upp tidigt imon, så känner at jag tvinagr henne att vara uppe, men what ever ;)

ha en fin natt, så höres vi imon ! :)

puss ange

100122; at kim

ciiao! sitter nu hos kim, vi har nyss fixatt med maten ikv. det blir favorit :)  schniiiiiiiiiiiiitzeeeeeeeeelll med pommes och bernaisesås :D  fy faaaaan vad gott :)  sen blire bio vid nio-tiden.

ha en finfin kväll, för det tänker jag ha ! :D

puss ange

100121; myys

har bestämt planer för imorgon :)  :

x skolan.
x stan med therese
x tillbaks till skolan. ( och få ruyggmassage :D )
x hem till kim
x biio

det blir en bra fredag :)  nu ska jag mysa ner mej i sängen framför en film. ha en bra kväll!

puss ange

100121; going crazy !

jaa, helt klart. har varit i stan idag efter skolan och kollat efter kläder. ganska puckat egentligen eftersom att jag åker till berlin på onsdag? men iaf, jag hittar så jävla många fina kläder. och självklart gör jag det nu, när jag inte kan shoppa ..  blir helt GAAALEEEEEN!

idag var en bra dag. kort skoldag och massa tid till annat. träffade kimsan i stan idag, och kollade efter en bio tills imorgon. det blir nog troligtvis "snabba cash". den verkar riktigt bra :) någon som har sett den som vet om den är bra ?

nej, nun blir det timtals med geografi-plugg ....

ha en fin kväll! :)

puss ange

100120; the final countdown

heej! har nu precis ätit och tänker efter vad som händer ikväll..

sitter just nu med min " fem över halv åtta hos mej "- meny. jag och tre kompisar från klassen har nämnligen bestämt oss för att göra ett eget "halv åtta hos mej". det ska bli riktigt roligt att se hur det går, jag menar, man har ju sina förväntningar. iallafall, så ska menyn vara klar på fredag, och jag har precis bara börjat! lite stressigt, men.. så svårt kan det ju faktiskt inte vara. får ta och kolla på kvällens avsnitt av "halv åtta hos mej" för att kanske få lite inspiration.

har också börjat planera lite inför BERLIN! :D åker ju med tyskan på resa till berlin nästa onsdag-lördag. det kommer bli skitkul alltså :D har börjat tänka över vad man kan behöva osv..  vi ska ju åka på lite utflyktrer oså, men lite kul ska man ju också hinna med ! kameran får följa med så får ni veta mer när vi har kommit hem :) (y)

borde också plugga geografi ikväll.. får sätta mej ner och läsa senare..

neej, back to work!  ha en megabra kväll! :)

puss ange

100120

ciiao!  har ganska nyssens slutat skolan för dagen (y) sitter nu i skolan och väntar på att pappa ska sluta jobba. var faktiskt ganska pigg i morse, och kom iväg hemifrån i tid. brukar ju gå hemifrån sådär 5 min innan bussen går.. inte bra asså. har haft ganska chill lektioner idag. men ändå skönt ha slutat! ;D

ha det niice !

puss ange


100119

en lång dag i skolan, plus massa plugg betyder en trött angelica. har spenderat nästan hela kvällen till plugg( matte, religion, tyska och geografi), och nu väntar sängen :)  det blir en ganska tidigt kväll ikväll, brukar ju gå och lägga mej rätt sent. men är väl antagligen denna långa dag, som jag får tacka för det! :)

hade gärna sett manchester utd match mot city, men har ju inte canal plus..  jäkla extra specialkanaler.. !

ha en go kväll! :)

puss ange

100118; one tree hill säsong 7

heejsan :D 

ligger nu framför datorn och har precis kollat klart på dom två första avsnitten av one tree hill säsong 7. jag är helt beroende, men det är ju bara så jävla bra :) 

dagen har bestått av skola och sen träning. på träningen vare en typ afro-dans/gympa. väldigt... annorlunda :)  men det var väldigt kul. sen hem, käka och duscha. och resten av kvällen har ägnats åt min kärlek ( one tree hill ). imorgon äre lååååååååååång dag i skolan, och troligtvis träning. beror på hur och när jag kommer ifrån skolan och hem ..

ha en fin kväll/natt! :)

puss ange ♥

100117; trött mycket trött

jaa, jag är väldigt trött. idag har varit en bra dag, alla dagar med kim är bra :) det är alltid väldigt kul när vi ses :)
har annars ikväll bara kollat på en annan del av köping, blåsningen och varit inne på internet.

imorgon blire skola och afro-dans på kvällen.. vet inte riktigt hur det ska gå.. men iaf.

ha en bra kväll! :)

puss ange


100117; sitting down here

ciaao!  just nu sitter jag och kim med varsin dator. bredvid varandra. i köket. mycket underhållande :)  dagen har hittills sett ut såhär:

x äta god söndagsmat
x gått ner till tempo för att köpa glass :)
x fikat på mycket god kladdkaka med glass och varma hallon
x fulat oss framför min datorkamera.

vet inte vad som händer nu. ha en fin dag! :)

puss ange

100117; fint besök :)

ciao! :)  idag kom jag upp lite tidigare. (y) åt en macka och klockan 11 övningskörde jag och pappa. blev rätt långt faktiskt. har nu kommit hem , och sitter och kollar fotbollsresor. shit, tänk en resa till antingen england eller spanien! omg :D  det hade suttit bra (y) självklart vill man då se antingen man utd eller barca,.

kim är påväg hit och vi ska äta riktig söndagsstek. MUMS! :)  hur gott som helst!

ha en fin eftermiddag!

puss ange ♥

100116; tack lovve och henke för en bra kväll! (y)

god kväll! kom nyss hem ifrån lovve. har ahft många mysiga timmar med henne idag. dagen började med att jag vaknade halv 12, av att kim ringde. var megatrött efter gårdagen. nä jag vaknar har jag 4 sms och 3 missade samtal (y)

åkte in till stan och träffade kim. vi gick runt och kollade kläder :) sen kom lovve in till stan och vi gottade oss med fika. MUMS! :) efter det blev det shopping för mej och lovve. eller tja, för lovve iaf. jag måste spara pengar till berlin ! :D träffade bl a rebecka i stan :)  sedan gick vi hem till henne, åt tacos och börjde kolla film. vi kollade först american pie 7, och sen blev det new moon. faktiskt väldigt bra :) (y) mitt i filmen kom henke, och han stannade tills jag skulle hem. vi hade massvis med kul, massa musik pch telefonsnackande ( mest lovve ). tog 00.10 bussen hem och nu är jag hemma och färdiggjord för att sova.

tack för idag lovve och henke, har haft en megakul kväll :D

puss ange ♥

100115; födelsedagsfest

hej alla! har ju inte skrivit ett inlägg under dagen , så här kommer ett :)

dagen började med skola kl 10.40 och slutade 16.40. under dagen hann vi med samhäll, engelska, geografi, massage och en god tårtfika. när jag kommit hem ifrån skolan blev en mycket snabb dusch för att sedan byta om och sedan direkt åka hem till min store kusin Mattias som fyllde 25 igår. hade en mycket trevlig stund med väldigt trevligt folk. kul att se alla igen ! :)  kom hem igen kl kvart i 2, och hade under tiden hem (45min) blivit någorlunda pigg, och bestämde mej därför för att joina pappa på hans jobb. han fick en uttryckning till stan någonstans. kom hem igen för 15 min sen och har nu fixat mej klar för sängen.

det visade sej att jag visst inte var så pigg som jag trodde, för vips när pappa ahde gått för att jobba somnade jag i bilen och valnade lagom tills när han var klar. är supertrött nu och det ska bli skönt att få bädda ner mej och soova ! morgondagens planer blir att träffa lovve och mysa med henne! 

ha en fin natt/morgon!

puss ange

100114; hejdå fina naglar..

jaa. hejdå fina naglar. har ju börjar min massage-kurs som jag ska lösa under våren i tvåan. och då får man tydligen inte ha långa naglar. vsst det kan jag förstå, men jag som har sparat så länge och precis fått dom precis lagom bra. =/  men men, sånt är livet!

ligger nu i min underbara säng, under mitt varma tjocka täcke som jag tycker så mycket om :) sängen är nog en av mina favoritplatser faktiskt. att få gömma sej under det varma täcket är något av det bästa jag vet ! (y) :D

bakningen gick väldig bra, och har under kvällen underhållt mej med  sms från petra och massor med klipp från PARLAMENTET. gud vad jag älskar det programmet alltså. har kollat på det sen i tisdags kväll, varenda eviga kväll. I JUST LOVE IT SO!

neej, nu blir det sängen för mej. måste vara pigg imorrn, för  då blire PARTEEJ! :D måsta abra komma ihåg allt tills imorgon, och det är mycket. dom som känner mej vet att mitt minne inte går att lite på , haha :D säg en sak och jag har glömt det 10 sekunder senare ;)  men iaf, ha en fin kväll :)

puss ange

100114; x skola x stan x hem

skola, stan och hem. så har min dag sett ut. åkte som sagt in till stan efter skolan för att handla massvis med presenter till min store kusin som fyller 25 idag !  GRATTIS ! :D 

åkte efter stan till maxi för att handla lite inför imorgon eftermiddag, vilket blir en surprise för mina tjejkompisar. okej att dom vet lite vad soma ska hända, men inte exakt allt .. mohaha :D

kom nyss hem och lillebror är i full fart med matlagningen. :) ska bli gott med mat snart, ÄR SKITHUNGRIG :D

senare ska jag baka, också en grej till imorgon eftermiddag. det kommer bli lite mys ;)
kommer kanske ett inlägg senare. ha det fiint! :)

puss ange

100114

god morgon! :)  har precis tagit en dusch och ska nu ta på mej kläder. kunde sova länge idag, börjar 12 varje torsdag. det är GOTT! (y) hinner inte skriva så  mycket mer ;P  men efter skolan ska jag träffa kim. sen får vi se vad som händer ;)

puss ange

100113; we are one

skulle kunna skriva tusen böckor om allt jag älskar hos min bästa kompis. :) hon är snäll, omtänksam, utåtriktad, social, vacker, söt, och absolut den finaste i världen. eller t ex som att den saken att hon helt random skriver vackra "bästa kompis" saker till mej på telefonen, och när jag läser det skiner upp och det gör att hela min dag blir så mycket mycket bättre.

jag kan berätta allt för henne, och jag litar på henne till 10 000 %. hon ställer alltid upp, och är alltid ärlig och helt underbart snäll och oegoistisk. som min tvillingsyster, och det kommer hon alltid att vara. EVIG VÄNSKAP
!

så idag kom hon till mej. och vi kollade i resekatalogerna jag tog hem. vill så jäkla gärna utomlands nu nu NU! slippa detta slask och trask, och komma till en varm strand och äta gott ute på restauranger och bara vara. men iaf, hon stannade i ung 2 timmar och vi hann med mycket skratt som vanligt, och mat :)

  sen följde jag henne itill bussen, och efter det var jag helt glad på vägen hem. är hög på livet, och just nu är allt helt underbart. en stor del är att min bästa kompis finns vid min sida :)

puss på dej, jag älskar dej mer än något annat! ♥  till dej ägnas låten we are one med kiss

ha en underbart bra kväll, och njut av livet och den tiden ni har!

puss ange ♥













100113; går jag ens i skolan?

neej, ibland undrar jag det.. inställd lektion idag igen, det börjar bli många nu. ibland känns det inte ens som jag går i skolan? idag var chill dag. först religion, sen matte och sen jumpa. inget jättevettigt idag iaf.

efter skolan åkte jag in med petra och ida till stan för att leta resor under året. får hoppas vi hittar någon billig och bra resa! neej, nu jäkla ska här kollas resekataloger! har tagit hem sju resekataloger, alltifrån 100- 350 sidor.
fritidsresor, apollo, ving, detur, solresor, sembo och ölvemarks holiday (y)

wish me luck! :)

puss ange


100112; första skoldagen

då var första skoldagen sen lovet avklarad. en ganska meningslös idag, ingen vettig lektion. eller, joo. vettiga lektioner hade vi, men kändes inte som något vettigt blev gjort... därför känns det surt när det är min längsta dag, 08.15-16.45

direkt efter skolan blev jag hämtad av mamma. åkte hem direkt, stressade lagom för att byta om och äta. sen åkte vi till slättåkras inne-gympasal. det var riktigt skönt att få börja träna igen ! :)  där tränade vi från halv 7-8. åkte sen hem för att äta, duscha och nu avsluta kvällen med några avsnitt one tree hill :) för övrigt har jag hela kvällen spelat sönder en av världens bästa låtar. vanessa carlton - who's to say <3

ha en fin kväll, så kommer det nog ett inlägg imorrn ska ni se ;)

puss ange

100111; god natt!

god kväll! har nyss lagt in musik på  min nya mobil. guud, asså det gick megasegt, men nu är allt överlagt iaf :) nu ska jag sova, för jag ska upp tidigt imorgon vid 6 typ. ska ju börja skolan nu igen efter lovet. börjar på min långa dag, går 8.15- 16.45.

wish me luck!

puss ange

100111

vaknade för en timme sen. är ganska pigg faktiskt men mår sådär. sitter och underhåller mej med parlamentet-klipp på internet. (y)  vet inte riktigt vad som händer under dagen. det får vi se. iaf, så är parlamentet det absolut roligaste humorprogram i sveriges historia! :D

puss ange


100110

jaa, här sitter jag. GUD VAD JAG HAR TRÅKIGT !!! har blivit skitpigg av mitt glas vatten.. hittade bilder från igårkväll när kattis tog massvis med bilder med min laptop.. här kommer några..
'



ha en super kväll!

puss ange

100110; gårdagens shopping

förresten! köpte ju en kiss t-shirt igår. här kommer bild! i'm in love with it!

 

nu ser tröjan grå ut på ena, och svart på den andra sidan. men den är grå, som bild 1 ;)

puss ange

100110

ciiao!  kom hem för en halvtimme sen. har varit hos kim tillsammans med kattis :) vi kollade på världens sorgligaste film, guud. lipade nästan som liten barnrumpa XD filmen heter : my sisters keeper. en måste se-film! till det år vi en god hemmagjord pizza. MUMS! :) till efterätt tog vi chokladpudding med glass. ingen bra ide för min mage, är ju laktosallergiker... men men. ibland får man göra uppoffringar ;) hah. stackars kim alltså, fast mellan två laktosallergiker som proppat i sig massvis med mjölk.. (y)

sitter nu och kollar på Johan Falk. har inte sett serien innan, men detta avsnittet var väldigt bra :) snart blir det sängen, för jag är väldigt trött. behöver komma upp i tid, för skolan börjar nu snart.. usch !

ha en bra kväll! :)

puss ange

100110

ciaao. ! vart vaken en timme nu (y) kattis vaknade precis ;) gårdagen var mycket lyckad, vi stack ner till jakob och kollade film. fick även min mobil, så lekte lite med den också såklart ;) :D

nu blire frukost, och sen kmr kim.

puss ange ♥

100109

ciiao!  ska n precis ta en dusch, för att sen ta bussen till stan. där ska jag träffa amanda, therese och ebba :) <3 ska ta en fika och mysa med dom en stund. kl 5 är det dag för mej att träffa katten. då går vi till hemmakväll, hyr skräckisar och åker sen hem till mej för skräckiskväll.

en annan bra sak som händer idag, är att päronen skulle åka till expert, för att kolla om dom hade min mobil där. dom på siba var väääldigt sega, ioch orkar inte vänta på att dom ska beställa om igen .. så får hoppas att expert har en rosa samsung med touch till me ! :D

neej, nu måste jag hoppa in i duschen, så jag hinner med bussen ;)

ha en bra dag!

puss ange

100108; en lugn fredagkväll

idag blev det ändrade planer!  kattis skulle visst jobba, så direkt efter jag och kim hade tränat klart, åkte jag och mamma och kollade om min mobil hade kommit.. självklart inte! den kommer troligtvis i nästa vecka ...
om gymmet. gick ju då på friskis och svettis. ett väldigt mycket bra gym måste jag säga! men jag kände mej lite vilsen i den nya världen av maskiner. men det gick bra ändå, kim fick försöka förklara hur det skulle gå till. men, ett mycket bra gym! ska bar fixa med årskortet och det nu :)

så för min del blir det idag en lugn fredagkväll, antagligen framför datorn, knarkar just nu cafe world på facebook.. ;)

imorgon blire till att träffa kattis och ha skräckiskväll (y)

hoppas ni med får en bra kväll!

puss ange

100108; planer för idag

hola! har nästan precis vaknat. är faktiskt förvånansvärt pigg ;D

idag har jag planerat ;

x träna med kim på friskis
x träffa kattis
 och sen hittar vi la alltid på något kul ;D

puss ange

100107; shopping shopping

god kväll! datan har varit helpaj idag, så har därför inte kunnat skriva något inlägg idag,.. dagen har till största delen bestått av shopping. :) har köpt massa fina kläder på gina tricot ( en av mina favoriter ) . OCH! VET NI ?! :D hittade ett nitskärp idag, HELT OTROLIGT! ;)  ett megafint :)

tog även en fika med kim, marcus, dag och wynja. det var sen kim som var sällskap genom shopping-timmarna. bl a kollade vi på bebiskläder på hm. gud vad söta kläder det finns asså!  kul hade vi, och vilka planer vi smidde alltså, HAHA ;)
sen tog jag bussen till pappas jobb, och väntade där tills han blev klar. sedan tog vi bilen hem :) och inget annat värt har hänt idag. sitter just nu med ett glas mineralvatten och kollar på " the break-up" med jennifer aniston och vince vaughn. har redfan sett den, men en tråkig kväll som denna fins inget annat kul att göra ..

här kommer bilder på det jag shoppade idag ;

 

 



 



puss ange

100106

nu är det kväll och snart dags för sängen.. sitter och försöker installera massa nya program på laptopen, går väl sådär. datan hänger sej mest. gör nog ett försök till innan jag ger upp ;P

morgondagens planer blir att åka in till stan och ragga tag i ett par leggins från gina, och kanske ett nitskärp. om jag hittar ett sådant? har hittils inte gjort det ..

ha en underbar natt! :)

puss ange

100106; jobb, jobb och jobb.

god kväll!  har nyss vaknat efter en stunds tupplur som gav energi! det behövdes, var megatrött efter jobbet idag. fick börja jobba halv 7, till kvart i 1. non-stop. jag kommer vara skitstark innan vår och sommar, mahaha ;D

efter jobbet åkte vi hem till farmor som bjöd på mat. välbehövande! :) efter vi varit där handlade vi lite på maxi, bl a nagellack till mej! :D ett lila och ett silver, som jag tror kommer passa bra till tunikan från vila jag köpte i måndags ;) sedan dess har jag varit hemma, halvsovit och även sovit! en om en stund blire käk, och sen vet jag inte riktigt vad det händer för kul .. ;P
 medans jag skriver ligger pappa i knät och härmar dom små björnarna i star wars. HMM?! hah

puss ange

100105; god natt!

dags för sängen! upp tidigt imorrn, jobbet kallar!

have a good night ;)

puss ange

100105

heej !  har inte skrivit ett enda inlägg idag ..! men här kommer ett! :) 

blev inringd för jobb idag. hann bara precis vakna innan telefonen ringde. så det blev lite stressigt, jag hann precis ta på mej kläder och plocka fram sakerna jag behövde. tog bussen till stan 11 och börjde jobba vid 1. det blev snöskottning hela dagen, och kom inte hem förrens kvart i 7! detta betyder att jag inte har ätit något på hela dagen!  kl 8 åt jag mitt enda mål mat för dagen, en skink äggröra med två ostmackor. MUMS! :)

har precis tagit en dusch, och kollar nu på reprisen av svenska hollywoodfruar. om en liten liten stund ska jag ta mej en liten tårtbit, som har blivit kvar sedan min födelsedag. har ju jobbat hårt idag, och kan utan dåligt samvete ta en bit ! :) 

imorgon börjar jobbet 06.30, så vi får se när jag blir klar ;) (y) förhoppningsvis till lunch.
ha en suuperkväll! försöker få ner min huvudvärk med lite socker, som typ läsk! mohaha ;)

puss ange

100104; stavis felis

menar ju såklart ETT nitskärp, haha ;)  

är nog alldeles för trött för att sitta och blogga. ! xd  förresten så var raw comedy club feting bra ikväll ! :D

puss ange

100104; kims mamma lagar himmelsk mat

hej alla sköna! gårdagen blev sen, och vaknade därför inte förren kl 12 hos kim idag. vi åt lunch direkt, och gick sen till friskis för att kolla upp priser m.m. efter det gick vi till stan för shopping och fika. har kollat på en tröja från vila riktigt länge nu, och köpte den äntligen idag.! hade ju fått presentkort där när jag fyllde år, plus att det var rea. mkt bra ! :D

efter shoppingen blev det fika på regnågen, och sen hem till kim för chilla. ;) det blev one tree hill (y) kims mama gjorde favoritgod mat, snitzel och pommes med bearnaisesås, GUD VAD JAG ÄLSKAR DET!! HIMMELKST GOTT ALLTSÅ! :D

nu sitter jag och letar desperat efter en nitskärp och snygga svarta leggins med silvriga detaljer på.. någon som har tips på var jag kan hitta det ?




min nya tunika från vila ;


puss ange


100103; filmtajm

kom hem från stan nu. det blev god lax till mat, och en moussegrej till efterätt, mkt gott :)
efter harrys gick vi till hemmakväll. det tog BARA 40 min att välja film. till slut blev det The Lena Baker story. Handlar om en tjej som blir prostituerad, som blir dömd för mord m.m och dödms till döden i den elektriska stolen. filmen verkar väldigt gripande, och bra (y)

ha en bra kväll! för det ska syster och jag ha ! :)


puss ange


100103; ÄNDRAT!

CHANGED PLANS!  det gick inte att boka biljetter till någon film ikv!   =/  men det blir ändå harrys, sen hyr vi film och myser hela kvällen lång :)

puss ange

100103; planer för idag

heeej!  vaknade klockan 1 idag.. riktigt trött efter igår. ;P
idag har jag och  min syster kim bestämt att gå på bio och äta god mat ute :)  det blir new moon, och mat på harrys :)
riktigt trevligt :D 


här kommer bilder från igår;









puss ange

100103

sitter nu framför datorn. ögonlocken hänger så långt ner att jag inte ens ser vad jag skriver... ÄR MEGATRÖTT! har haft en jättebra dag, med trevlifr folk och bra presenter! :) bild ocha llt kmr imon'(alltså under dagen).

nu äre läggedgas. tack för allt idag alla, uppskattar allt! :) 

puss ange

100102

sitter framför datorn och väntar på att en av mina presenter ska komma hem ! :)  en ny mobil. behövs verkligen! säger hejdå till min gamla knapplösa knappt fungerande sony ericsson, och välkomnar en ny rosa samsung med touch! 

bild på presnterna kommer sen!  men hittils har jag fått;

x boken "känn pulsen slå" av berny pålsson
x ett gitarr-halsband från vila
x ett berlockarmband

puss ange

100102; MIN FÖDELSEDAG !

eftersom att klockan nu är efter 12 säger jag grattis till mej själv! :D  har firat med tjejkompisarna ikvll, och fick mycket fina presenter :)

vi åt god mat, spelade spel och sjöng singstar.  imorgon ( om typ 8 timmar ) väcks jag av familjen för fler presenter. jag är väldigt förväntansfull (y)

idag fick jag :

x två par stringisar
x en typ byxdress
x en maskeradmask
x en såndär spansk sak man viftar med ;)



fler bilder från ikv ;
bild1 ; amanda på trummor
bild2 ; ida på gitarr
bild3 ; issa på sång
bild4 ; petrus på gitarr
bild5 ; jag som publik ;D






puss ange

100101; i väntans tider

sitter nu tillsammans med kattis och kim och väntar på gästerna. har dukat och gjort oss helt klara :)
tror att kvällen kommer bli suuper (y)

puss ange

100101

god morgon! har nyss käkar frulle. gott med skagen och ostmacka! (y) jag och kattis ligger och chillar i tvrummet, riktigt trötta är vi. det blev ju rätt sent igår, höhö. jakob stack hem vid 4, och sen hade vi massage, WEEEEY :D (y) 

idag blire till att laga mat och baka, för ikväll kommer ida, amanda och petra från klassen, issa, kim och kattis och vi ska ha lite mys och fira mej lite. FÖR IMORGON FYLLER JAG 17! (y) 

fast hade hellre fyllt 18,, som hanna b.

vi hörs senare! :)
puss ange


100101

hola! sitter hemma med kattis och jakob. ska kolla film nu, brüno blire ;) det blev stan i typ en halvtimme, och sen gick vi hem till jakob. det blev data och mkt bra musik (y) men nu blire film, och sen sova ?

puss ange

RSS 2.0