100613; and today is..

... KISS @ MALMÖ STADION ! :D

puss ange


100608


5 dagar kvar !

hellu :)

tänkte lägga upp lite bilder från balen i söndags.

puss ange

















visst var alla megafina? :)

gillar sarahs klänning starkt! (bild nr 3)





100602

11 dagar kvar

och fjorton timmar blev tjugotre. ja, man kan väl säga att idag inte var en så bra dag för min del. men har varit hemma och chillat så nu är jag på topp!

som sagt, har inte alls gjort mycket idag. gårdagen var bra :) jobbade med kim, monkan, emil, en kille till ( dont know the name ) och the usual crew ;) jag och kim hade mycket kul i grillen, och kunde gå till monkan och emil ibland när det var lite mindre kunder om man säger så xd kom iaf hem vid halv två, och då var det dush pronto som gällde. så var ganska trött idag.

som vanligt är tysken här, och det är bara en dag kvar nu. tiden går fort.

och vet ni vad? det är bara en vecka kvar i skolan imorgon! GREEEAT! jag vill ha sommarlov NU :)

hoppas ni har haft en bra dag!

puss ange

100602; fjorton timmar ..

12 dagar kvar

kom hem för en liten stund sen ifrån västerhagen. har jobbat där idag med bl a monkan, kim och några trevliga från kvibilles herrlag :) har nyss duschat, och borde egentligen äta mat, har inte ätit något alls på fjorton timmar.. eller joo. okej. nu ljög jag. jag åt faktiskt lite fet halvvispad arla-grädde med hallon innan .. och FAN VAD GOTT DET VAR!  jag säger bara LCHF. it's the way ;)

idag (igår(för två timmar sedan och 23 minuter sen?)), 100601, fyllde mamma år :) köpte två riktigt fina grejer till henne faktiskt. tror att hon tyckte om dom med. !

njaae, fördriver mest tiden framför datorn så att mitt hår som stank av mat-os, som jag duschade, ska torka lite så att jag äntligen kan gå och sova, för jag är sjukt trött ..

puss ange

RSS 2.0