100424

hello.

nu ska jag fixa iordning det sista och gå ner till gais, för laget ska spela match mot alet på alevallen :) sen blire en runda på stan, och sen förhoppningsvis handboll. drott ska ju möta ystad idag.

nu har jag inte tid att skriva mer. hoppas ni med får en rolig dag!

puss ange

100422

men HEEEEEEJ! :)

är heeeeeeelt slutkörd. har sovit 13 timmar inatt, och har det hjälpt? nej. har nu förstått grejen med att vi måste vara lediga en dag efter praktiken. idag blir det ännu en dag med att försöka ta igen den sömn jag missade natten till onsdag, och fundera över en massa av det vi gjorde. :)

det blir ävene n tur till doktorn, och jag hoppas hoppas hoppas att dom säger något positivt och vettigt. eller iallafall att kosekvenserna av allt det här leder till något bra? känns lite sådär, men man kan ju alltid hoppas? jag har aldrig varit hos doktorn själv, så nu ska vi se hur det går. det kan ju bara gå på två sätt, antingen askalas, eller inte .....

have a nice day folks!

puss ange ♥

100420; mot mästocka

nu bär det snart av! spenderade störren av den resterande kvällen igår till att packa, och lyckades mot förmodan få ner allt! ska alldeles strax ta på mej kläder och packa ner det sista.

idag åker ju min  klass SPL08A tillsammans med SPL08B till Mästocka för att bo där inatt. Där ska militärem ta hand om oss i olika övningar m.m. Är faktiskt ganksa nervös. Har ju kollat hur vädret ska bli idag och inatt, så har typ tagit med mej 3 lager extra med kläder ..   xd 

ni andra får ha en superdag, så hörs när jag kommer hem imorgon!


puss ange

100418

hello!

har nyss vaknat. jippie! ska alldeles strax gå upp och göra lite picknick-mat, för idag är det seriepremiär @ björkevi mot skrea/slöinge. och jag tänkte ha lite picknickmys jämte planen :)
LYCKA TILL TJEJER! ♥

you have a good day!

puss ange









100416

ciiao!

kom hem vid halv 8 från gymmet, och gick direkt hem och käkade. chicken fajitas, pretty good faktiskt :) kollade även på s ska det låta, mest för att alexander rybak och maria haukas storeng var med. dom kickade ass! shit, vad dom är duktiga! det var verkligen så det skulle låta!

annars spenderas tiden mest framför tv:n, och tråkiga värdelösa program. är riktigt trött så ska väll sova snart. det hinner nog inte bli någon film..?

hoppas ni har haft en riktigt bra kväll folks!

puss ange ♥



100416

tjohej! 
 
slutade min näst sista lektion för en stund sedan, och ahr nu en ganska lång håla till min sista.. GREAT! vill nu helst sitta på bussen till gymmet, gå en runda och träna lite överkroppsstyrka och sen väldigt gärna sitta på bussen hem.

är ju inte klar med religionsinlämningen, så den tänkte jag skriva mycket på ikväll, kanske blir det även en film? a walk to remember känns rätt för ikväll! om jag inte hyr något bra i stan..?

jaja, ha en finfin kväll!

puss ange

100415

ciiao! :) 

sitter i skolan, väntar på sista lektionen. sen blire stan och troligtvis flygis med petra för att inhandla nya skor (alltså då skor som jag nite kommer på namnet på nu, men alltså bra skor. typ jumpadojor fast ändå inte riktigt jumpadojor ;)  ).      pretty nice huh? :)

hell yeah! :)

you have a nice sunny day!

puss ange

100415

hejj hejj hejj hejj hejj hejj hejj hejj!

har gått upp förvånansvärt tidigt idag, halv 9! fast var pigg redan vid 7 ..  ska alldeles strax ta en dusch, och sen hitta kläder jag kan ha på mej idag. åker sen bussen till skolan för att ha dagens 2 lektioner ..

sen får vi se vad dagen har att erbjuda! :) antagligen plugg ..

you have a nice sunny day!

puss ange

100412

fika med kim efter skolan, och sen shopping!



båda från gina. jag älskar dom, inte gillar, ÄLSKAR! :)


puss ange

100411

ciiao! dålig update, jag vet. känns som jag skriver det i varje inlägg! har varit på träningsläger i helgen, kndes riktigt bra! har haft skitkul med laget!

har annars i veckan bara jobbat.. kört runt på min lilla cykel. men har nu kollat upp, och jag får köra jobbets elbil! ASCOOLT! :D

det var ett jävligt kort inlägg, men det var det jag ahde att säga. ska sova nu för att vara någorlunda pigg imorrn (y)

you have a nice night!


puss ange





gais/kbk

100406

sorry för den extremt dåliga updaten! men men .. har haft en mycket bra påskhelg! :) max, ann-sophie och anders kom hit och hälsade på. max är världens sötaste lill-kusin :)

iaf .. vi gjorde massa skojj. tror inte ni vill veta allt. xd var på eurostop i fredags och köpte ett par asnajs skor, det kommer bild!

har jobbat hela dagen idag. btw, så är det lillebrors födelsedag. jag är så in i h******s trött, men man får ta på en glad min för dom som kommer! :)

you have a nice day!

puss ange





dålig bild, men här är skorna iaf! :)



har bl a hjälpt till med denna på jobbet idag, fast eva och rebecka har gjort mest ( dvs i princip allt! ). tycker att den ser riktigt tjusig ut, högskolan kan skatta sej riktigt fetelyckliga! :D




RSS 2.0