100227

god morgon! efter 12 timmar sömn (21.00- 09.00) är jag pigg. jaa eller ganska iaf .. mina planer för igår gick ganska mycket i kras. jag skulle gått och lagt mej vid halv 9, och sen gå upp för att kolla curlingen som var i natt.. men neej, jag sov visst till klockan 9 imorse! oh shiit. ville ju verkligen se den.,. =/ jeje. idag händer la inte så mycket egentligen. ska hem till madde ikväll och kolla melodifestivalen. :)

annars får vi se. höhö. vi hööörs!

puss ange







sommar hade ju inte gjort något..

100224

helluuu! tyvärr har det inte kommit ett inlägg på länge nu. men det är för att jag jobbar.. ! jag vet, inga bortförklaringar. jag har bara inte tagit tummen ur och skrivit något. är så jaklans trött om kvällarna när jag kommer hem. att jobba från 7 till 4 tar på krafterna! menmen. fick reda på idag att jag ska jobba veckan ut, GÖTT GÖTT GÖTT! jag och eva kommer riktigt bra överens och har skitroligt ihop :)

såå, imorgon blire jobb för min del. nice!

vi får se när nästa inlägg kommer, haha ;)

puss ange

100220; hos kim nu

ciiao! sitter just nu hos kim :) ska om typ 20 min gå ner för att möta katten, sen ska vi nog handla lite gott tills ikväll. CHHHHHESEBAAAAAALLS! mummigt! jag och kattis kommer ha jävligt kul ikväll iallfall, hoppas ni med får det!

puss ange

100220; hos kim nu

ciiao! sitter just nu hos kim :) ska om typ 20 min gå ner för att möta katten, sen ska vi nog handla lite gott tills ikväll. CHHHHHESEBAAAAAALLS! mummigt! jag och kattis kommer ha jävligt kul ikväll iallfall, hoppas ni med får det!

puss ange

100220; tack för ikväll <3

ciiao! ligger nu med amanda och issa i sängen :) vi är riktigt trötta, men snacka kan vi! kvällen har varit riktigt bra, fylld med massa snack, musik och bara trevligt folk. tack för att ni finns älsklingar! mer bilder kommer imorgon!

have a nice night!

puss ange

100219; SPORTLOV

hellu! :)kom hem från skolan för en halvtimme sen,..  OCH NU ÄRE LOV! fan vad sköönt! har nu lite tid att chilla, inna jag måste börja städa och fixa inför ikv ;) då kommer jju petrus, amanda, ida och issa hit :) <3

hoppas ni får en bra kväll!

puss ange


100218; är mycket trött

heej! är nu så trött att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen ..

har kört ett gott träningspass idag, i flera centimeter snö utan belysning. men det gick det med! blev mycket springa, men det är ju inte så att det inte behövs ..

sitter med sista frågan på samhällen, men jag orkar inte tänka. klarar mej kanske på det jag har? dvs allt utom två frågor.. ?

jaja, vi får se hur det går! ha en bra natt!

puss ange

100218

ciiao. har nu gått upp för att kolla på sverige- tyskland. tre kronors första gruppspelsmatch i OS. den borde vi vinna, eller?! klart vi borde! vi är ju olympiska mästareeee!

blir kanske ngt mer sen. :)

puss ange

100217

god kväll! :)

förbereder mej nu för sängen, men sätter klockan på¨01.15, för 01.30 är det dags för hockey! tagg tagg tagg! HEJA TRE KRONOR!

puss ange

100217

hej hej hej! :)

åkte med issa till stan efter skolan, och amanda mötte oss senare ;) sen träffade jag kattis innan jag sprang på bussen. och den snyggingen ska sova hos mej på lördag. (y) gott gottigott gott. blev även att vi åkte till maxi och handlade för helgen.

och nu ska jag plugga! :) ha en bra dag!

puss ange


100217

sitter och väntar på amanda nu, som har seminarium i religion. så jag underhåller mej med blogg och facebook. xd . sen blire en kortis på stan innan jag åker till pappas jobb, och sen åker vi och handlar inför helgen. (y) gottans, känner på mej att denna helgen kommer bli väldigt väldigt väldigt bra :)

puss ange

 


100216; OS-GULD OS-GULD OS-GULD + pics från igår

ciiiaoo! :)

ligger framför datorn, har helt plötsligt blivit jättepigg?
första uteträningen idag, den var rätt kul. lite halt och isigt på planen gjorde det bara roligare ;D

kom hem och kollade på tv vad som hade hänt ur OS sen senast jag kollade, dvs typ igårkväll.. blev även halvväckt vid typ 10 att Björn ferry typ hade åkt asbra, så fick ju gå upp och kolla. OCH DÅ JÄVLAR VANN HAN OCKSÅ GULD! TJIHOO :D        visst är vi svenskar ganska duktiga, när det väl gäller, oftast, ibland... ?

här kommer lite bilder från min härliga dag med kimsan igår! klippte ju mej som sagt och spenderade resten av min dag med denna skönheten!

puss ange



där jag bodde innan .. i det vita assou :)



me myself and i





här ramlade jag, på det hala snöberget xd



ange <3 kim


100215; OS-GULD, OS-GULD, OS-GULD

hellu ! :)  sitter hemma framför tv:n. visst var det fantastiskt bra att charlotte kalla vann os-guld? :D SUUPERBRA! är riktigt trött nu, sov ju bara 3 timmar inatt ,.. imorgon äre religion-seminarium så måste vara pigg :)

have a nice night! :)  btw, hade jag en riktigt trevlig kväll igår! :)

puss ange

100215

hellu :) 

fick sluta tidigt från skolan idag, så åkte med kim lite tidigare än planerat (y) åkte till maxi och sen var det dags för min klipptid. bild kommer sen :)

vad händer ikv? joo, nu åker vi om lite mer än en timme till kvibille för möte med fotbollen. sen blire hem och plugga, har seminarium med religionen ...

men vet ni.? blev intervjuade på stan idag av tidningen ;) hah, så hållutkik efter bild och ett uttalande av mej och kim om bilbälten xd haha

ha en suuper dag ! :)

puss ange

100214; alla <3 dag

helluuu ! :)

har precis käkat lite lunch. kim och familjen kom förbi på en liten fika, mysepyyys :) längesen man såg den snyggingen ;) det var iaf kul att ses :)

senare blir det packa ner grejerna vi ska ha hos elin, och baka kladdekakan. ser väldigt mycket fram emot ikväll. nej, nu ska jag gå vidare med mitt :)

ha en extra underbart trevlig dag ! :)

puss ange

100213; en lyckad kväll!

HEEEEJ! :)

kvällen var väldigt lyckad. allt gick som det skule med maten, det är bara detaljerna som behöver finslipas inför "the real deal" ;) kollde även melodifestivalen ikväll, såklärt. tyckte att erik och andreas var klart bäst :) och visst är erik sjuuukt snygg? :) (y) dagens fail blev dock grädden som hade läckt ut i halva kylskpet. men det ra bara att torka upp och se glad ut ... -.-  men yeye

borde sova nu, är riktigt trött efter dagen, och imorgon lär jag ju inte vara piggare. haha lär ju vara uppe galet länge imorgon. xd jaja, vi hörs! :)

puss ange

100213; min halv 8- meny

någon kanske är nyfiken på vad min halv 8- meny är för något..? :)
här kommer den :

 till förrätt serveras en timjandoftande tomatsoppa med en vitlök och basilikatoast.
 till huvudrätt serveras ugnsstekt fläskfile tillsammans med pommes gratin
 till dessert serveras en hemmagjord cheesecake a la vanilla med gräddchoklad och varma hallon

visst låter det megagott? :)  nej nu ska jag fortsätta med mitt. hörs kanske ikv! :)

puss ange

100213

god morgon!

har nyss fixat med efterätten till ikväll. det gick ganska bra :)

ska nu äta frukost, och resten av dagen är fullproppad med städning och matlagning inför kvällen. fy fan vad jag hatar att städa ..

ha en bra dag! :)

puss ange

100212; allt går emot mej ..

ja! så är det verkligen!

skulle ju göra efterätten tills imorgon. nej, då har vi tydligen slängt den gamla fungerande elvispen. och den nya matberedaren vet jag inte hur den funkar. så den måste jag göra imorgonbitti.
skulle skicka in mina arbeten idag. då funkar fortfarande inte word. så jag måste skriva det i ett konstigt format, skicka det till andra datorn. kopiera och klistra i typ 1000 gånger och sen skicka iväg det i ett ännu konstigare format. jag blir helt matt .. shit alltså.. !

sitter nu, ganska nöjd, framför oth :)
imorgon blir det en dag fullproppad med massvis av saker. hoppas jag hinner med det jag ska?
just nu längtar jag bara massvis till söndag ! :)

ha en nice kväll!

puss ange



dessa tjejerna träffar jag på söndag :) (y)

100212

sitter hemma nu. kollar lite tv och chillar ..

ikväll ska jag fixa efterrätten tills imorgonkväll. har aldrig gjort cheesecake inna, så vi får se hur det går ;) jag måste även skriva klart mina arbeten och skikca in dom, eftersom att det inte gick igår.. =/

ha en trevlig kväll! :)

puss ange

100212; morning

heej! :)

ligger i min varma sköna säng, och vill inte lämna den... darin går varmt på spotify. visst var det längesen man lyssnade på han? blev bara så jäklans darin-sugen igår, och har lyssnat sen dess :)
igår, när jag skulle skicka in mitt arbete, nee då funkar inte WORD! omg, jag blev rätt sur. mne får la skikca in det idag istället? faaan ..

börjar kl 14.00 idag :)  megagott asså (y) nu borde jag faktiskt käka frulle ... annars blir det väl käk första gången för mej ikv, som igår .. -.-

ha en go dag! :)

puss ange

100211; kvällning

hello :)

sitter nu framför tv:n och kollar Grannfejden. det är ... ganska intressant. har nyss öppnat en mineralvattenflaska, det behövdes kan jag säga. :)

ikväll har det inte hänt så mycket, mest tv oså. börjar bli trött nu, så det blir sängen snart. imorgon är det låång sovmorgon. det gillas starkt (y)

have a nice night !

puss ange

100211; nyss hemkommen

ciiao! :)

känner att jag behöver klaga av mej lite .. och det gör jag nu! så känsliga läsare, bläddra ner till nästa stycke!
visst är det grymt jobbigt när bussarna hela tiden kommer sent, varenda dag? och extra jobbigt när man kommer sent för stt busschaffisen inte vill anropa den bussen man ska med sen? nehe, men sorry då. jag kommer bara komma försent och inte hinna äta någon lunch, MEN TACK DÅ!

så. nu släpper vi det ! :) precis när jag skulle gå ner till bussen idag, och nästan var framme. tror ni inte att jag halkar då, mitt i vägen..? xd usch och fy för för all hal snö och is säger jag! men jag kom till skolan iaf, och gick på mina lektioner. sen gick jag till mammas jobb, och sen hämtade vi marcus hos frissan, och sen körde vi han och filip till konfan, och sen körde jag oss till maxi för att handla, och sen körde vi hem :)

så har alltså nyss komit hem och ska nu skriva av mej lite på svenskarapporten som ska vara inskickad imorg. men det löser jag! japp japp (y) är nu snorigt hungrig för har inte ätit på hela dagen, så ska ta mej lite laktosfri yoghurt nu. MUMS SÄGER JAG! :)

ha en bra dag!

puss ange

100211

god morgon! torsdag idag, och det innbär sovmorgon för angelica! :)

ska till skolan idag, och ha mina två lektioner.
sen åker jag och mamma och handlar. ska provlaga min halv-åtta meny på lördag, och då är det en del som ska handlas. :)

hinner inte skriva mycket mer nu, måste ta på mej lite kläder m.m. hörs ikv! :)

puss ange


100210; alla <3 dag

jaa, har nu planerat söndagen, dvs alla <3 dag. ska träffa petra, ida, lizi, amanda, amanda, sosso och elin hemma hos elin. det blir mys och övernattning. guud vad bra (y)

det blev inte mycket vettigt gjort idag, eller. jag gjorde ju en del på svenskan iaf... och är snart klar med den :)
börjar sent imon, men ska nog ändå lägga mej i sängen nu. får underhålla mej med you-tube klipp tills jag somnar.

ha en fin kväll :)

puss ange

100210

ciao! :) 

kom hem för en liten stund sedan. sitter nu framför datorn ( obviously ) .. funderar på vad jag ska hitta på nu? lyssnar på lily allen nu iaf :)

puss ange

100209

kom nyss hem från fam nylander. mia fyllde år idag så vi åkte dit efter jag hade slutat skolan. fick gå till mammas jobb för att duschsa och fräscha till mej lite (y)

dagen har varit mycket bra, och extra extra bra har massage-lektionen varit. i love mina massage-lektioner, spec eftersom att idag är dagen jag får massage ;)

hoppas ni har haft en bra dag :)

puss ange ♥

100208; tredje gången gillt

detta blir nu mitt tredje försök till ett inlägg. hatar när internet ska krångla...

kom hem från träningen för en timme sen. mamma hde gjort jättegod mat. söndagsstek med potatis, sås och svart vinbärsgele. MUMS ! ska nu kolla klart på spårlöst, tycker att det är rätt bra faktiskt. :)

imorgon är det lång dag i skolan, meen.  DET ÄR MASSAGEDAGS! min favoritlektion på hela veckan. ochd et är min tur att få massage imorgon. i love it! (y)

ha en superbra kväll!

puss ange

100208; billig choklad,och LILY ALLEN <3

hej igen! :) dagen har hittillt gått helt enligt planerna. det blev stan, och maxi efter skolan. åkte tillsammans emd amanda och ida <3 sedan blev det stan för att köpa present till mia, och sen till pappas jobb. alltid lika kul ;)

är nu hemma och avnjuter chokladen jag köpte på maxi. 70% marabou köpt i lösvikt. HUR BILLIGT SOM HELST!
nu får jag se till att äta lite innan träningen. (y)

en liten input! tycker att det är dåligt av alla sidor/program/tvprogram där man spelar lily allens musik att såfort det kommer en svordom elr något som inte är passande tar man bort det. antingen har man låten helt, eller har man den inte alls! det förstör hela låten! BIG NO NO! lily allen är en riktigt bra artist, som vågar stå för det hon säger, och är allmänt cool! tummen upp för henne! :)

puss ange










100208

hello ! :)
 
sitter nu i skolan, ska skriva på mitt pu-arbete. trodde man skulle kunna jobba hemma, men neej. fast, det är ju ändå bra med tid i skolan.. då får man det gjort, haah ;D

dagens plans;

x in till stan efter skolan. ska kolla efter present till min fadder mia :)
x kanske åka till maxi. har fått tips att de har billigt pris på mörk choklad. GUUUD VAD GOTT :) 
x träna? har inte riktigt fått koll på om det är någon idag..?

have a nice day! :)

puss ange

100207; BERLINBILDER!

heej! är nu väldigt trött och hängig av allt pluggande idag. och gör just nu ingenting, så tänkte lägga ut lite bilder från berlin som jag utlovade .. ;)

här kommer dom!



madde, lollo, mariette och petrus <3



på färjan



bjuder på den ;)



alexanderplatz



checkpoint charlie



brandenburger tor


petrus, jag och lollo




och denna bilden på mej får avsluta :)

FLER BILDER LÄGGS UPP PÅ FACEBOOK IKV!

puss ange


100207

jaa, såhär ser det ut nu. klar med tyskan, halvklar med engelskan, halvklar med pu:n, och har börjat lite smått med svenskan. det är ju en del som är halvklart ...
men behövde en liten paus nu kände jag. tog en timmes paus innan, och kollade på em-kvals lottningen. sveriges grupp ser ju hyfsad ut iallafall :) pappa är påväg hem med semlor, det ska faktiskt bli riktigt jäklans gott. behöver lite energi nu känner jag. speciellt med allt jag har kvar ...


tyska
engelska
pu
svenska

ha en fortsatt bra söndag! :)

puss ange


100207

morning!

tänkte lägga ett inlägg igårkväll, men såklart. då funakde inte internet .. men nu gör det :)

igår hade vi väldigt roligt. kollade på melodifestivalen. ärligt talat? detta var nog ett av de sämsta startfälten på många år. det handlade inte om vem som var bra, utan vem som var mest dålig. Men jag tyckte att Jessica, Anders, Salem och Ola var hyfsat bra. Därför tyckte att det är ändå var två av "de bästa" som gick vidare ..

idag har jag bara planerat in plugg, plugg och PLUGG!

Tyska
Engelska
Personlig utveckling
Svenska

det kommer nog ett inlägg senare idag.. och då får vi se hur det gick med pluggandet, haha ;) förhoppningsvis får jag in en timme med badminton också ..

en sista sak! önskar kim och jennie lycka till med resan till göteborg idag! :)

ha en bra dag!

puss ange <3




100206; at sisters place

heeej! :) allt är fina fisken.   sitter just nu hos kim. har varit på stan oså idag, shoppat lite. men det blir det ingen bild på nu.
vi ska käka god amt ikv, och självklart kolla melodifestivalen.

neej, det blir inte mer skrivet idag.

ha en fin kväll. ♥

puss ange


100205

ciiao! neej, det har inte blivit ett inlägg på länge .. jag har lixom bara glömt. idag var det en lång skoldag. sen kom  amanda hem till mej, och vi gick ner till Project Avenue's spelning på min old school. den var väldigt bra :) (y) sen gick vi hem till mej och spelade spel, sjöng singstar och hade jättekul. är megaglad att hon kom till mej ikv. vi har haft riktigt kul, i love you much! :)

nu blire sängen, och troligtvis stan imorrn (y) känner att jag behöver springa av mej lite, och träffa lite folk kanske..?

have a nice night!

puss ange

100202

ciiao! tyvärr blev det inget inlägg igår. var lixom inte så haj på det. men idag kommer ett! imorgon räknar jag med att bilder och lite inlägg om berlin kommer, så håll utkik då ;)

skolan idag, var ganska okej ändå. lyckades sluta en timme tidigare! (y) så när jag halvstressat till pappas jobb, för att jag tänkte vi sklulle komma hem i tid så jag skulle slippa stressa till träningen. men neeej. då var träningen inställd.. ! jag som var så jävla tagg på innebandy idag .. =/  men det får la bli en annan gång.

nu har jag pluggat ett tag, och ikväll blir det nog mer, och tv. iallafall, glöm inte att hlla utkik efter berlin-bilder m.m imon! ha en fin kväll!

puss ange

RSS 2.0