091230; plans

hola! sitter nu, för att göra ett sista inlägg för idag. dagen har bestått av städ, filmen dirty dancing (som jag såg för första gången) och fix. är nyduschad, taggar med bon jovi- musik och ska precis börjar sminka och fixa det sista på mej!

kvällens planer;

x hem till hanna och linda för att käka. madde och wilma kmr också dit.
x kattis kmr dit. vi ska ha lite trevligt innan vi troligtvis sticker vidare
x möjligtvis träffa linnea och andrea i stan??

den sista punkten, och efter det är fortfarande oklart,, men även om inte det blir av kommer det iallfall bli en trevlig kväll med  trevligt folk! :)

händer ngt kul för er?

puss ange

091230; mord och bussar

kollar just nu morden i midsomer. tycker att det är jättebra ! :) försöker också anordna fredagskvällen, det går sådär. men det ska nog lösa sig, och vi kommer ha megaroligt! ;D

puss ange

091230; petrus <3

och nu, efter att ha legat upp-och-ner i soffan i en halvtimme och pratat med petra i telefon känner jag mej rätt snurrig, hah xd har även hunnit med ett samtal med min käre fadder aje :)  och även om jag är grymt trött, och inte kommer orka göra något alls överhuvudtaget på hela kvällen, fick jag just någon konstig energi (varifrån vet jag inte!) och fick en plötslig lust till att göra något helt sinnesjukt! :D har bara inte kommit på vad ännu.. får dra med mej min lille trollkotte (petra), mohah ! :D

ha en mycket trevlig kväll! förbered lagom tills nyår imrron ;)

puss ange

091230; nyårsoutfiten






klänning; HM 200 :-
smycken; JC

091230; jobbeoutfiten


091230

sista jobbedagen idag. jag och rebecca städade klart våra områden. :)  vi jobbade riktigt hårt ;) har trivs jättebra, så hoppas att det blir mer jobb :) 
 när vi var klara för dagen åkte jag och pappa till stan och tog en macka. :) satt där och chillde lite. sen bestämde vi oss för att åka hem. har nu varit hemma en liten stund, och ska bara ta det lungt resten av dagen. annars händer det inte mkt. om jag får något kul att skriva om kommer det ett inlägg, haha ;)

have a nice day :)

puss ange

091229

andra jobbedan! tja, jag har inte orkat skriva ngt sen jag kom hem. fick jobba en lång dag idag, kom hem vid 7 så är riktigt schleten ;) dagen började med städning med rebecca fram tills lunch. efter det blev det kris, så vi fick sätta igång att skotta snö. och det gjorde jag och johan tills ungefär halv 7. det var rätt jobbigt, men när vi avr två var det faktiskt ganska roligt! :) vi fick mycket gjort ;)
 
orkar inte skriva mer idag, det får nog bli sängen nu. sista jobbedagen imorgon, och då ska vi städa resten. det har blivit mycket städ denna veckan, nu efter jul och innan nyår.

have a good night!

puss ange

091228; suvedags

god kväll! tänkte skriva något kort innan det är dags för sängen. har spenderat kvällen med att kolla på hockeyn på tv. höll mina tummar för att dif skulle slå hv, men inte då. håller mina tummar för att fbk ska racka upp sig i sista perioden och vinna rekordmatchen mot förlunda. men ska inte sitta uppe och vänta utan nu säger jag som noah: NU ÄR DET DAGS ATT SUVA!

god natt gott folk :)

puss ange

091228

äntligen hemma efter första dagen som extra städerska på Riksbyggen. en mycket bra dag måste jag få säga. jag och rebecca har rätt kul ihop, och tiden går rätt snabbt. det är faktiskt rätt bra :) 
men nu sitter jag och fixar med grejer till imorn, fick tips att det kan vara bra med musik i öronen, och därför fixar jag nu med min mp3-spelare. lyssnar samtidigt på världens just nu bästa låt.! jag ska ävben ha med mej en vattenflaska imorrn, man blir rätt hängig av att gå inomhus hela dagen.

idag har jag alltså:
x varit på ute-runda med sella
x städat tornet, la scala och villa real.

nu är jag riktigt trött, haha. är ju inte van vid att jobba 8 timmar heldag ;)
men iallafall, dagen har varit riktigt bra ! :)  om ni har tur blire en bild på mina snygga arbetskläder ikv ;P

vi håller tummarna för att det INTE börjar snöa så jag och rebecca får skotta snö i timmar imorrn, och att vi lyckas städa som små troll imorgon! :)

puss ange

091227; förberedelse

sådär! nu har jag förberett mej inför första dagen på jobbet! ni ska se mina snygga jobbekläder ;)  lite nervös är jag, men det hör väl till? ;P följande blir en god natts sömn, så att jag är pigg och på imorgon!

have a good night!

puss ange

091227- bara 5 timmar..

och nu är dom klara.. det tog alltså bara 5 timmar för att spela klart EN omgång typ monopol .. det måste väl nästan vara rekord.? ;) medans dom har spelat har jag hunnit:

x flytta allt mitt från deras data till min data
x organisera allt jag flyttat över (vilket tog en halvtimme)
x kolla på en match från damhandbollens omgång. Lugi-Sävhof
x prata med kim i telefon
x ladda om datorn ( vilket tar typ 1, 5 timmar)


hmm, vilket var mest värt?! haha  :)

puss ange ♥

091227

en bättre dag idag. helt plötsligt mår alla mycket bättre. vad var det för konstigt vi fick egentligen?
även om vi alla mår myckety bättre, har det inte hänt sådär värst mycket idag. spelat spel, så kallat finans (en typ av monopol). jag åkte ut efter 2 spelade timmar. och nu, efter 3,5 spelade timmar är fortfarande lillebror, mamma och pappa kvar i spelet. istället sitter jag vid datorn och mixtrar lite. fixar med bilder och musik.

 btw, om det är något twilight-freak som möjligtvis av någon anledning läser, skulle jag fråga en sak. fick boken "om jag kunde drömma- extended version"(hur edward mötte bella) i julklapp. men kan jag ändå läsa den, eller borde jag läsa de andra "vanliga böckerna" först??

puss ange ♥


091226- en galet tråkig och händelselös dag.

nu sitter jag här igen. filmen var sådär, ganska långtråkig faktisk, och samma handling som alla andra romantiska komedier, med andra ord väldigt förutsägbar. det enda jag har gjort idag är alltså titta på en film, och sovit. efter 7 timmar i sängen, helt ensam blir man rätt seg alltså. det enda underhållande idag har varit kim som har ringt mej ett antgal gånger, och även om jag var väldigt trött och seg, snackade vi iaf i 20 min :)  det får bli mer seriöst snack imorgon elr ngt, om jag mår bättre, vilket vi håller tummarna för. ;)

hoppas ni har haft en betydligt bättre dag än mej, och att ni får en trevlig kväll! för min del antar jag att det blir ännu mer film, eller kanske till och med One Tree Hill, för typ 5;e gången...

puss ange


091226- det var där...

jag skulle nog aldrig skrivit det där om sjukan.. för det tog mej 15 min, sen låg jag också där i toan. fy fan vad jag hatar att spy. det är ju det äckligaste som finns!

men jag måste bli frisk så att jag kan:

jobba måndag-onsdag
fira nyår på torsdag
fira min födelsedag på lördag

nu när också jag har blivit sängliggandes blire det en massa massa film. jag börjar med "27 dresses" som jag fick i namnsdagspresent. :)   sen får vi se vad det blir.. men vill bara bli frisk.!!
puss ange ♥   


091226

ciao!
dagen blir planer blir raserade! meningen var att kusinerna och mormor skulle komma och vi skule fira lite jul tillsammans, men.. både mamma och pappa har blivit sjuka.. =/  så idag blir nog en lugn dag, för de lär inte lämna sängen.. 

funderar på vad man kan hitta på en dag som denna..? möjligtvis fixa lite med designen på bloggen kanske? 

puss ange ♥

091225

hej alla glada :) 
sitter nu med min nya laptop (en halvsen julklapp) och kollar one tree hill.


dagen började på onoff, för att kriga om en laptop till mej och bror min i julklapp. som tur var fick vi tag i ett par riktigt snygga (y)
dagen fortsatte hem till farmor på lunch, fika och kvällsmat. toppen, toppen! det brukar serveras mycket mat, så matt och glad är jag :)

hoppas ni alla får en fortsatt trevlig jul och kväll! 

puss ange ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0